Friday, 11 November 2011

NiCe...11/11/11


assalamualaikum
pada semua blogger yang disayangi...
hope..today...u all have a nice day...happy...(^_^)
maklumlah kan...hari ni adalah tarikh yang sangat cantik...betul tak... apa tidaknya...11/11/11.
cantik kan tarikhnya...

Sape-sape yang smbut anniversry ari ni...cantek lah... pandai pilih tarikh...terutamanya kepada yang nak berkahwin or bertunang ari ni...huhuhu...Jadikan 11/11/11 ni sebagi keramat...waduh... hehe
ari ni...mumtaz nak citer lah pa mumtaz buat ari ni...huhu...mau juga kan...haha...tulis je lah pa yang nak dituliskan...

Ari ni tak de pun yang best mumtaz buat...huhu...sibuk memanjang. ni ha...baru rehat...kononlah...haha... sibuk memnjang dgn kerja yang tak siap-siap ni@assignment. Pening dibuatnya...hukhuk...kan bgus kalo da org tlg buad...hehe....(^_^).. da lah BI semuanya...n bernombor-nombor g...@ calculating...hahaha... bila tengok nombor jak...pening.bila tengok nombor jak pening...huhu.. susahlah cam ni... Gawat, gawat.. ok cikit kalo nombornya 2 ke 3, 4 angka...tapi ni...da 6 ke 7 angka...penin, penin...huhu...pape pun...kena bt gak kan...haha...

Ari ni  jga...mumtaz dapat mesej dari my bezfwen kat kampung..my fwen tu ingat kite balik kampung...huhu....kawan mesej wal2 pgi g... nak tau msej pe? kawn mesej: "Salam... mumtaz free tak ari ni??. Jom g ikut rmbngan meminang." lebih kurang gitu lah msgnya...haha.. tetiba ja msj nak bw g ikt rmbgn. huhu...Rombongan siapa la ye... Kite balas lah mesej tu..nak tau gak sape yg nak brtunang tu kan...huhu. Rupa2nya era yang yg nak tunang. brtunang dgn Boyfrennya Efi jga...wah...tahniah lah ma diorang ni...pandai pilih tarikh yang cantek ni...kan...huhu....


ni lah...kwn mumtaz yg brtunang ari ni...tp gmbr tu time form 6 la...hehe.. bez kan diorang tunang pada tarikh yg cantik ni...huhu... Congratulation ya...hehe...(^_^)...ala..nak joint gak rmbongn tu..tp x leh lah...haha..kesian kite...x dpt balik...huhu...x pe..xpe...korang kawin...mumtaz datang...hehe...

Ni gak...mumtaz dapat mesej brgambar...huhu...buka2 jak..senyum trus...hehe..ayah kim gambar atuk sambut bifday. sweetnya tgk atuk dalam gmbr..haha..(gmbira sangat)...adik buat jga pa yg akaknya pesan ek...haha... Nak tau pa psnan mumtaz kat adik trsayang mumtaz tak???...kalo x nak..tak pe...mumtaz nak g tau gak..haha.... 
(Mumtaz)Akak mesej: " dik bifday atuk jan lupa ek. Walopun akak x balik...kamu kna smbut gak bifday atuk tau." 
adik mesej: "nak sambut gak ka??..x yah lah...akak x de sni. sapa nak uruskan smua???.". 
akak: "La...blajar la nak bt smbtn bifday tuk atuk... bila g nak blaja. huhu...x ba. adik just bgi tau mak n ayah yang nak smbut bifday atuk k. and jgn lupa g tau mama ann. akak da pesan kat dia seblum jln ari tu pasal nak sambut bifday atuk... so, nanti dia tlg lah kmu uruskn." 
Adik: "owh... hmmm..yalah. kalo macm tu...tp cam na??kek?makanan? kak da duit ke nak bli??. tak nak minta kat ayah..bnyk nak gna duit skang ni." 
Akak: "iss...duit da tu ha...kat dlam smpul di bilik akak...hehe...akak da sdiakan before jln ari tu...huhu..."
Adik:"hmmm..yalah. nanti pa pa hal. adik mesej kak lah k..huhu. Kak kalo da lbh duit tu...adk punya la sbgi bonus...k...hahaha.."
hehe...adik mumtaz memang cam tu...da lbh...bonus..bonus... x fhm saye. (^_^) Bifday atuk kite 6/11. 
huhu...bila atuk da siap potong je kek mlm tu...adik mumtaz trus mesej..
adik: "Kak. Bifday atuk da sambut. Atuk baru je siap potong kek. hehe..." 
Akak:"baguslah..smpikan bifday akak kat atuk ye. huhu.. n jangan lupa send gambar atuk smbut bfday....hehe". ha.. tnggu punya tunggu...gmbr tdk smpi2... ari ni baru di send. huhu... happy dapat tgk gambar atuk walopun x brapa nak clear gambar tu...hehe....waduh...bnyak banget mumtaz tulis kat sini ek...huhu...

Ni lah gambr yg di send tadi...hehe...gambar atuk nak potong kek...comelnya atuk. yg pntg atuk happy..(^_^).. windu banget sama kmu...wahwahwah...hehe (^_^). sebelah atuk tu...nenek..sowylah..x brapa nak jelas gmbr ni...huhu.. Pa pe pun... happy lah...walopun mumtaz x de kat situ....(^_^).
sampai sni je lh dlu ek...nanti lain ari mumtaz citer g...huhu...tu pun kaloda citer la...haha... thanx tau baca entry ni...huhu...

smile always...
(SpecialFlowers_11)

♥♥♥Thanks sebab sudi baca entry mumtaz.♥♥♥

Copyright © 2011 Mumtaz-Aini. All rights reserved