Monday, 14 November 2011

CuTi DaH HaBiS


Assalamualaikum semua...
ari ni mumtaz nak update blog lg...huhu..
nak luahkan pa yang da kat lubuk hati ini...haha..kononlah.. (^_^)

Alamak...cuti dah habis lah...huhuhu
x best lah camni...x puas g nak bercuti... hehe...

"CuTi DaH HaBiS"....

x puas rasanya...sekejapnya cuti...nak tambah cuti g lah...hahaha...ish..ish..
x leh...x leh...hehe...
cuti x g mana2 pun...just duk kat umah jak...haha...
da lah juga beberapa kali kuar tpi just bli barang dapur je...(^_^)

Hmmm...korang pula cam ne??? time cuti wat pe?? pasti da jalan2 kan...hehe
jln2 g mane...share sikit..huhu..(^_^)

Bila cuti dah habis ni...
mula lah g kuliah balik n assignment  perlu dihantar dah...
midterm g...huhu...(^_^), fighting..(^_^) 

after...
"CuTi DaH HaBiS"....

Focus: Class..(^_^), Study..Kuliah...back
ADD: semangat belajar kna ada..huhu
Chayoo! Chayoo!!... (^_^)Aja Aja Fighting!!...
Chayoo!! chayoo!!
not only 4 me...but 4 u all too k...(^_^)

For adik2 yang ambil SPM thun ni...
P/S: Buat yang terbaik untuk diri korang ye.
Pasti rasa berdebar2 ade kan...(^_^)
Good Luck ya...
Chayo!!Chayoo!!

(SpecialFlowers_11)
 


♥♥♥Thanks sebab sudi baca entry mumtaz.♥♥♥

1 comments:

Eena Arrina said...

thanks for folow..keep update with my entry utk dpt hadiah k. :P tggu entry yg berkaitan utk new folower :)

Copyright © 2011 Mumtaz-Aini. All rights reserved